nkg 2008.07.29. 19:37

"Ideális" baleset!

Ma majdnem kivasalt egy mentő... Épp telefonáltam és mentem át a zöld lámpán gyalog, mikor egy mentő kikanyarodott az útra és bekapcsolta a szírénáját!

Akár azt is mondhatnám ez volt a sors jutalma, mert a telefonba beszóltam a hölgynek akivel beszéltem, és ő megátkozott... Csak nem... Ő mindezek ellenére kedvel és szeret! Nem kívánná a halálom, még akkor sem, ha tudja milyen kis disznó vagyok!

Mindegy a lényeg, h a nagy ijedtségen kívül nem történt semmi baj, csak a becsületemen esett csorba, mert hirtelen azt sem tudtam hol vagyok!

 

Végülis, ha belegondolok, és egyszer elüt valami, akkor az egy mentő legyen :)... Persze nem bánnám, ha ezt a tapasztalatot kihagynám!

A bejegyzés trackback címe:

https://susufan.blog.hu/api/trackback/id/tr26591497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Karpima 2008.08.25. 09:26:14

Ad 1.: Csak ne üssöl el semmi!
Ad 2.: Pláne ne egy mentő, amelyik épp rohan valakivel a kórházba. Most gondolt el? Ez nem a lehető legideásiabb, hanem a lehető legrosszabb! Mert nem csak a Te életed lehet veszélyben, hanem kockáztatod egy másik ember életét, akivel épp élet-halál között igyekszik a mentő, nem is beszélve a sofőr és a mentőorvosról!
Ergo: Tessék odafigyelni az utcán, és nem lógni állandóan a telefonon!!!! :P

nkg 2008.08.25. 09:40:34

1. megbeszéltük nem :)? De a mentő leginkább a mentőállomásról vihette a mentőtiszteket ebédelni - hálistennek...
2. a telefont hagyjuk, jó helyen volt az ott a fülemen :P...
süti beállítások módosítása