nkg 2009.02.08. 15:16

Nyugodj békében???

Tudjátok mindig is sokat gondolkoztam azon, mi értelme van ennek a kifejezésnek, egyáltalán lehet e békében nyugodni... Egy valamiben biztos vagyok! Ma nem lehet... Nem lehet egy apának, aki fel sem tudja fogni, mi történt amúgy békés fiával, nem lehet a szerető barátnőnek, aki mellől elragadták párját, nem lehet a csapatnak, akik lehet nem csak egy társukat fogják hiányolni a pályáról, és végképp nem lehet annak az eddig amúgy békés tömegnek, akinek elege van abból, ami ebben az országban folyik!

A következő időszakban sok minden szóba fog kerülni... Ki a hibás, mi történt valójában, van e cigánybűnözés az országban...

Minden értelmét veszti! Ma ugyanis kegyetlenül MEGGYILKOLTAK egy sportembert, aki nem tett mást, csak ártatlan embereket védett meg... Lehet hülyíteni a népet, hogy nincs Cigánybűnözés... Lehet magyar vagy cigánygárdát szervezni! Lehet embereket hülyének nézni, vagy rendőrkapitányokat kirúgni vélt vagy valós cigányozás miatt!

Egy valamit nem lehet immár! Elfordítani, homokbadugni a fejünket! Épp itt az ideje, hogy mindenki észrevegye, hogy ebben az országban sokkal nagyobb gondokat jelent a cigányság kérdése...

Rám lehet sütni, hogy rasszista vagyok... Akik ismernek azok tudják vállalom is... Nem a véresszájú mindenkivel bajom van fajtából... De elegem van abból, ami itt folyik! Szeretett városomat, hazánkat szépen lassan ellepi a szar! Nekem senki ne mondja, hogy egy vasárnapi könnyed bulinak így kell véget érnie... Hogy azok után, hogy a születés csodáját ünnepelte egy csapat, ma hajnalban a halál drámájával kell szembenéznie!

Miért van az, hogy napjainkban gyakorlatilag minden ilyen bűntényben cigányok az elkövetők? Miért van az, hogy a bűntényeknél mindig előkerül a kés, vagy valami komolyabb fegyver is??? Függetlenül attól ki szúrt le kit... Miért nem lehet ezt két nyaklevessel elintézni? Miért kell fegyverkezni? De egyúttal rögtön adódik a másik kérdés is... Ha már az egyik oldalon előkerülnek a bicskák, kések, viperák, akkor a másik oldalt mi fogja megakadályozni abban, hogy elővegye a machatét, a pisztolyt az UZI-t... Aki nézett már életében amerikai filmet az tudja mi zajlik/zajlott ott egy egy gettóban!

Miért kell nekünk ezt lassan országosan előadni??? Miért kell Miskolc vagy Veszprém utcáin rettegni??? És mikor fogunk minden egyes város minden egyes utcájában félni???

Észre kellene már venni az igen kevéssé tisztelt szarrágó, az esélyegyenlőséget politikai eszközként felhasználó bukott vezetőinknek, hogy baj van. és képtelenek azt felismerni is, nem hogy megoldani!

Tudják hol hiányzik még az esélyegyenlőség? Nézzék meg ezeket a verekedéseket! Az első hírek szerint 30 ember ment neki 3-nak... Az egyik oldalon a kés, a másikon az ököl??? Kérdem én ez fair??? Akkor talán nekünk sem kellene a másik oldallal törődni!!!

Hogy ettől most minden cigány egy aljas szar bűnöző lesz? Persze, hogy nem! De azok, akik igyekeznek normális keretek között élni az életüket kénytelenek egyre jobban elhatárolódni a zajos, bajos többségtől (lásd pl a miskolci vajdát - csak hogy egy ismert példát mondjak). Míg a másik oldalon a normális ember, a csendes többség egyre inkább képes azonosulni a radikálisabb kisebb csoportokkal!

A mai jó ideig fekete nap lesz a magyar naptárakban! Azokéban, akik szeretik a sportot még tovább... A veszprémiek, viszont talán soha nem fogják ezt elfelejteni!

 

Aki nem tudná: ma hajnalban Marian Cozmát az MKB játékosát MEGGYILKOLTÁK, két társát pedig olyan súlyosan megsebesítették, hogy könnyen lehet be kell fejezniük játékos pályafutásukat! Részvétem a gyászoló családnak, barátoknak, csapatnak! Nyugodj békében Marian!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De mindenki más... Mi "halandók" nem tudunk nyugodni... Forr bennünk a düh... Az értetlenség... Igen sokakban a bosszúvágy is!!!!

Nem a nyilvános fegyverkezés és vendetta a megoldás... DE EZ ÍGY NEM MARADHAT!!!!

 

MERT EBBŐL ELÉG!!!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://susufan.blog.hu/api/trackback/id/tr64930174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tibor2 · http://e-karpatalja.blog.hu 2009.02.11. 19:06:18

Teljes mértékben igazad van, a cigányság Magyarország egyik legnagyobb problémája. Nem értem hogy a politikusok miért nem tudják leültetni azt a pár kis pattogó vajdát,-az egyenlőségi jogokért- egy jó hideg cellába.

tibor2 · http://e-karpatalja.blog.hu 2009.02.11. 19:07:21

Mert azok a cigók se tisztes munkával tettek szert vagyonra, az szinte biztos.
süti beállítások módosítása