nkg 2008.07.17. 19:50

Szenzáció!!!

Kettőből kettő!!!!

Lássatok csodát!

Nem csak túlfűtött optimisták azok, akik hittek az utóbbi időben abban, hogy valami elindult a magyar korosztályos válogatott körül az utóbbi időben... Többen már reméltük/reméltük, hogy ez az U-19es gárda képes lehet megváltani Európát! Vagy legalább egy kis fényt gyújtani a magyar futball mocsarában!

Be kell valljam én sem hittem a fiúkban előzetesen ennyire... Úgy gondoltam, jó lesz nekünk a két meccsen három pont is. De ma egyszerűen éreztem, hogy "csodát" várhatunk ezektől a srácoktól!

És újra bebizonyították, hogy képesek arra, amire az utóbbi jó 20 évben elődjeik csak elvétve voltak...

TÉTMECCSEKEN NYERNEK!!!

Ezek a srácok minden dícséretet megérdemelnek! Utálok bárkit kiemelni, de Gulácsi, Németh vagy épp Koman már most sztárok a korosztályukban. És mindezt az sem fogja elrontani, hogy én magam is tudom vannak ilyen idős srácok, akik már nagy nyugati klubok első csapataiban játszanak meghatározó szerepet!

Ezek a srácok reményt adnak nekünk még bizakodó szurkolóknak! De nem a megszokott légből kapott csalfa reményt, amit már számtalanszor éreztünk a nagyok esetében is egy-egy barátságos bravúr után! Ezek a fiúk már sokadszorra bizonyítanak, tétmeccsen!!!

Ezek után siránkozzanak azok, akik attól félnek kiárúsítjuk értékeinket, mert már fiatalon külföldre zavarjuk őket... Ez a csapat a legjobb példa arra, hogy bármilyen fájó is ezt kimondani, de a tehetségeseket el kell engedni ebből a mocsárból! SŐT egyenesen ki kell őket "zavarni", mert ott megtanulják milyen IGAZI PROFINAK lenni!

Eddig mindenki szerényen nyilatkozott... Cél a csoport 3. helye és a VB volt... Én azt mondom irány Európa csúcsa! Ha el is buknak becsülettel teszik majd... Mert már most többet értek el, mint az elmúlt 20 évben bármelyik másik gárda!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://susufan.blog.hu/api/trackback/id/tr7573184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása