nkg 2009.02.21. 10:07

Nem találok szavakat!

Szellemében egy kicsit megújult blog (erről később többet), külsejében nemsokára megújuló blog, de SAJNOS változatlan hírek!

Nem volt elég egy késelésről írni az elmúlt időszakban... Ma reggel arra a hírrel keltem, hogy tegnap késelés áldozata lett Nota Gyula. Tudom olvasóim nagy része pontosan tudja ki ő... Azok kedvéért, akik nem ismerik Nota Gyula alias Julius Nota talán az első igazi diósgyőri kapus, akit igazán szerettem és láttam játszani! (igen hatalmas legenda veréb Gyuri "bácsi", de őt sajnos életemben csak egyszer láttam tétmeccsen játszani és akkor is csak egy félidőt! A fiatalság átka...)

 

Két dolgot szeretnék még kiemelni! Azért igazán fájdalmas ezt a hírt olvasni, mert szerettük Notát, ráadásul nem is olyan rég, egy gálameccs alkalmával volt szerencsénk újra látni őt. Kicsit ugyan már pocakot eresztett, de még mindig olyan fiatalos és fürge volt a kapuban...

A másik, hogy nem fogjátok kitalálni megint kik voltak az elkövetők! Melyik az az állatfaj, mely megint kést rántott valamilyen oknál fogva...!

 

Nyugodj békében Nota! Minden Diósgyőri szívében örökké megőriz!

A bejegyzés trackback címe:

https://susufan.blog.hu/api/trackback/id/tr24956155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása