nkg 2008.06.20. 09:58

Everytime we touch...

Tegnap rájöttem, hogy az ember egyszerre képes a legcsodálatosabb és a legbutább dolgokra a szerelem, vagy annak emléke miatt!

Miért kell feladnia teljesen önmagát bárkinek egy párkapcsolatban? Miért gondolja úgy, hogy igazán fontos dolgokat is képes elengedni, csak mert nem akarja megbántani a másikat? Nah és persze a legfontosabb kérdés: miért gondolja úgy a másik, hogy joga van rákényszeríteni, vagy szimplán csak a bűntudatot és a másik gyengeségét, jóságát kihasználva "rázsarolni" az akaratát!
Teljesen mindegy, hogy férfi vagy nő az illető, aki behódol! Ennek így nem sok értelme van!
Kis dolgokat, apróságokat érdemes feladni, hogy igazán összecsiszolódjon két ember, de olyanokat, mely rettentő fontos, és mely kétségekkel, rossz érzéssel önti el az egyiküket ott csak magadnak és a kapcsolatotoknak ártasz, ha nyelsz, ahelyett, hogy kiállnál magadért!

Élj az álmaidért, de ne az álmaidban! Legyen fontos számodra a múlt, de ne a legfontosabb!
Legyél bátor, a szerelemért megéri kockáztatni! Mindegy mi volt, ha valami már elmúlt... Mindegy hogy 8 hónapja ismersz valakit vagy 8 éve! Az a fontos, hogy szeresd!!!

Bízz magadban és a másikban, mert a szerelem csodákra képes, és akár oltári hülyeségekre is rávesz!


Ne add fel magad! SOHA

A bejegyzés trackback címe:

https://susufan.blog.hu/api/trackback/id/tr40530303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Karpima 2008.08.19. 05:46:27

Köszönöm!
Nem is tudod mennyit kerestem ezt a számot!
Mikor megláttam itt, csak annyi jutott az eszembe: Jellemző! :) Hány ilyen volt már?!

Miért érdemes feladni magad vkiért? Lehet neked nagy dolognak tűnik, de nem olyan nagy, ha fel tudod adni, azért h a másik boldog lehessen. Minden párkapcsolta komromisszumokon alapul. Meg kell tanulnunk nyelni olykor, még akkor is ha keserű az amit le kell nyelnünk. Lehet h az egyik többet nyel, mint a másik, vagy mint akárki gondolná, de pusztán azért, mert azt akarja h jó legyen. Tudod ilyenkor minídg felmerül bennem a kérdés, mással is ilyen? mással is így van?

Hogy az álmainknak és ne az álmainkban? Hányszor kaptam ezt meg, és mennyire fájt, mert igaz! Ez a mondat azóta lüktet itt a fejemben, akkor is magamra ettem, és nem tudom másnak venni. Igen ilyen vagyok, és ez nagy hibám! De szeretem az álmokat, a saját álmaim, és igen ezek és még nagyon sok minden késztetnek olykor oltári hülyeségekre!
süti beállítások módosítása