nkg 2008.07.13. 11:23

Exek mindenütt (3.)

Elméletileg ez lesz az utolsó ilyen című bejegyzés, de soha nem tudni mit hoz a sors!

Egy biztos ez lesz a legjobb hangulatú: egy nagyon kedves gyerekkori barát, fogalmazzunk így az első komolyabb szerelem is bejelentette még idén megházasodik!

Úgy látszik elértem azt a kort, amikor egyre több ismerősöm megy férjhez (25 évesen...), de be kell valljam én ezt még korainak érzem...! Sajnos ezen házasságok között van olyan, amelyikről már most tudom, hogy csak a válási statisztikákat növeli majd, SŐT van olyan ismerősöm is, aki csendben összeházasodott februárban, most pedig sokkal hangosabban válnak... Közben vettek Pesten hitelre egy lakást, berendezték azt, hogy most több mint 3-4 milliót bukva adják el (merthogy fenntartani egyedül lehetetlen...)!

Vagy megint csak a sors szórakozik velem... Mostanában szokása, hogy a fene egye meg :)

De térjünk vissza az eredeti témára: ennek a házasságnak örülök, megérdemli a hölgy, hogy boldog legyen, és őket ismerve szép családjuk is lesz... Sok sikert és boldogságot! Ígérem ha tehetem én magam is ott leszek, mert ezt örümmel tudnám végignézni, nem úgy mint egy másik esküvőt...

A bejegyzés trackback címe:

https://susufan.blog.hu/api/trackback/id/tr39565877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása